Werkgroep Verenigingen2018-06-18T16:24:19+00:00

WERKGROEP VERENIGINGEN

Werkgroep Verenigingen werkt samen met andere verenigingen binnen Egmond-Binnen die dezelfde doelen als VDEB nastreeft. De werkgroep verenigingen biedt o.a financiële ondersteuning en hulp bij aanschaf van Dorpsgerelateerde zaken of de aankleding van Openbare Ruimtes zoals (feest)verlichting in het gehele dorp.

EERDER GEREALISEERD

Kerstverlichting Abdijlaan
In samenwerking met de Ondernemers Vereniging Jong Egmond-Binnen (OVJEB) hebben we  financiële middelen ter beschikking gesteld en hulp geboden bij de aanschaf van kerstverlichting in de Abdijlaan.

werkgroep verenigingen-kerst_egmond-Binnen

Fleurig entree Egmond-Binnen
Vooral in het voorjaar kleurt Egmond-Binnen bij binnenkomst vrolijk geel! De randwegen zijn door Ondernemers Vereniging Jong Egmond-Binnen beplant met narcissen, dit met onder andere de hulp en een financiële bijdrage van de Werkgroep Verenigingen . Ieder jaar vermeerderen deze fleurige bollen waardoor het geel zich blijft vermeerderen.

werkgroep verenigingen-bloemen_egmond-Binnen

PLANNING 2016/2017

Nieuw onderkomen JOEB
Medio 2016 wordt het nieuwe onderkomen van JOEB gerealiseerd bij Dorpshuis De Schulp. Voor de inrichting wordt samen gewerkt met Werkgroep Jongeren.

Straatverlichting Egmond-Binnen
Door middel van samenwerking met de werkgroep Openbare Ruimte wordt gewerkt
aan een plan ter verbetering van de openbare verlichting. Als eerste wordt de verlichting rondom de Schulp dit jaar verbeterd.

Heeft u tips of ideeën voor de werkgroep? Neem dan gerust contact op met een van de werkgroepleden.

COÖRDINATOR WERKGROEP VERENIGINGEN

– Onno Ooijevaar
– Kees ter Hofstede